Bejelentkezés

Így működünk

English Magyar

A Suska körben fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot, ezért javasoljuk, hogy mielőtt csatlakozol hozzánk, vegyél részt bemutatkozó előadásunkon! Ennek helyszínét és időpontját Naptárunkban találod vagy Hírlevelünkben értesülhetsz róla. Amennyiben nem tudsz részt venni a budapesti találkozón, de szeretnél többet megtudni rólunk, írj a suskasok@gmail.com e-mail címre!

További lépések:

  1. Amennyiben meghoztad a döntést, hogy csatlakozol hozzánk, regisztrálj a honlapon.
  2. Ezt követően tudod kitölteni az internetes keres-kínál táblázatod. A keres-kínál lista előnye, hogy bármikor módosíthatod, sőt fényképeket is csatolhatsz.
  3. Szükséged lesz egy Suska füzetre, amiben az egyes kereskedéseket feljegyezzük. Például vettem egy pulóvert 200 suskáért, akkor a partnerem (eladó) füzetébe beleírok +200 suskát, ő pedig az enyémbe (vevő) -200 suskát. A közvetlen cserekörökkel ellentétben a suskát bármelyik taggal való fizetésnél használhatom. (A részleteket a Suska irataink közt a Játékszabályunkban találod.) Suska füzetet kérhetsz a suska találkozókon a szervezőktől, vagy készíthetsz saját magad. A mintát a Suska iratok között találod.

Alakulásunk (2008 november) óta rendszeresen, Budapesten szervezünk piacozással egybekötött találkozót, ahol lehetőségünk van közelebbről megismerni egymást.

Reméljük, hogy egyre több helyi suska közösség jön létre és megszervezi saját összejövetelét, piacát! Ennek elindításában szívesen segítünk.